A fejessaláta és egyéb leveles saláták tovább maradnak frissen, ha műanyagzacskó helyett újságpapírba csomagolva tesszük a hűtőbe.
Ha a fejessaláta nedves és nem használjuk fel azonnal, tegyük egy kispárnahuzatba és a centrifugában szárítsuk meg. Ez különösen vendéglátás előtt ajánlható, ha egyszerre nagymennyiségű salátát akarunk tálalni.
A hűtőszekrény zöldségpolcát béleljük ki konyhai papírtörlővel. Ez felszívja a nedvességet, és a saláták, a főzelékfélék tovább maradnak frissek.
Salátát napokig frissen tarthatunk, ha cserépfazékban a kamrába tesszük és erősen lefedjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.