Ha a hagymát egyenként fóliába csavarjuk, nem hajtanak ki, nem puhulnak meg és tovább maradnak frissen.
Ha egy felvágott hagymát nem használunk fel teljesen, akkor a vágott felületet kenjük meg vajjal. Alufóliába csomagolva, hűtőszekrényben friss marad.
Ha a már felvágott hagymát megsózzuk, friss marad.
A zsenge tavaszi zöldhagymának ne vágjuk el a szárát, apróra vágva körözöttbe, burgonyalevesbe, töltelékfélékbe nagyon jó ízesítő.
Cserepes snidlinget - metélőhagymát - szárának levágása után többször is ki lehet hajtatni, tövét ültessük friss földbe, napos ablakban, kétnaponként öntözve, két hét múlva ismét vágni lehet belőle.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.