Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tészta étel recept » 10 napos lángos

felvitel dátuma: 2012-03-12 15:15:46       mai nézettség: 1       nézettség: 9000
részletes recept
Hozzávalók 12 személyre:

1Kg liszt
1/2 l tej
2dl tejföl
2 Tojás sárgája
1ek étolaj
1 ek
5dkg élesztő
Olaj a sütéshez.

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 4 perc

Elkészítés:

A z élesztőt bele morzsoljuk a lisztbe, a többi hozzávalót  is beletesszük jól kidolgozzuk.
Olajos nejlon zacskóba hűtőbe tesszük.
24 óra után, annyi  liba tojásnyi gombocot szakítunk belőle amennyit ki akarunk sütni , 15 percig pihentetjük majd nyujtjuk sütjük.
10napig tárolhatjuk a hűtőben, ha nemakarjuk mindet kisütni.

Szakács: Dézi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Viola Otília 2012 április 02

Habkonnyu, nagggyon fincsi.

0/10 Erika Rózsa 2012 április 20

Köszönöm. Nálunk nagy a sikere ezért osztottam meg veletek.

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.