Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Közepes » Kacsasült

felvitel dátuma: 2013-11-11 12:41:24       mai nézettség: 1       nézettség: 12152
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

1 db 1,5-2kg-os pecsenyekacsa

1 db alma

majoranna

2 ek kacsazsír

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 150 perc

Elkészítés:

A kacsát megmossuk, megtisztítjuk az esetleges tokoktól, szárazra töröljük és sózzuk. A hasüregét megszórjuk majorannával és egy almát teszünk bele.Elhelyezzük a kacsa sütőbe, majd a füstölésig melegített kacsa zsírral megöntözzük,rátesszük a tetejét és előmelegítet sütőben közepes hőnél megsütjük. Időnként meglocsoljuk a levével. A végén levesszük a tetejét és ropogósra sütjük.

Szakács: Krisztina


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 ganzer imre 2014 április 24

ha ismerik önökfelé a knédlit azzal isteni ......

6/10 balogh noemi 2015 március 02

nagyon jo recept

0/10 ancsur 2015 augusztus 24

szerintem is nagyon jó recept, köszönjük. és ha sokat süttök főztök, egy jó kezdeményezés, hogy ne a lefolyóba öntsük az elhasznált sütőolajat http://tinyurl.com/ujratoltve

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.