Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » 100 éves étel receptek » Abált szalonna

felvitel dátuma: 2016-11-05 17:46:14       mai nézettség: 1       nézettség: 1816
részletes recept
Hozzávalók 5 személyre:

50 dkg hasalja szalonna

1 fej fokhagyma

pirospaprika

babérlevél

egész bors

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 50 perc
Elkészítés:

A szalonnát egy megfelelő nagyságú lábasban épp csak annyi vízben elkezdjük főzni (lassú tűzön=abálni) sóval , babérlevéllel, egész borssal ízesített vízben, amennyi ellepi. A főzési idő a szalonna nagyságától függ, hústűvel könnyel ellenőrizhetjük, h megfőtt-e? Ha kész a vízből kiemeljük, sózzuk, fokhagymanyomón átpaszírozott fokhagymával ízesítjük, és pirospaprikával megszórjuk. Alaposan lehűtve, paradicsommal, paprikával kínáljuk!

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.