60 dkg rizsliszt
1-2 ek nyírfacukor
10 dkg kókuszzsír
30 dkg Bio vegyes virágméz
2 tk őrölt fahéj
2 tk őrölt szegfűszeg
2 tk szódabikarbóna
2 db tojás
Díszítéshez: (íróka)
1 tojásfehérje
kb 20 dkg porcukor
4 db tea mécses
A száraz hozzávalókat összevegyítjük. Az olvasztott mézet és az olvasztott kókuszzsírt hozzáöntjük, majd a felvert tojást és összegyúrjuk, és 3-4 órára a hűtőbe tesszük.
A hűtőből kivéve rizslisztezett munkafelületen átgyúrjuk a tésztát, majd 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk. Szív alakú kiszúróval 15 db-ot szúrunk ki és a mellékelt fázis kép alapján összeillesztjük. Tepsibe helyezzük a formákat és 180 fokon 8-10 perc alatt megsütjük. Vigyázzunk rá, mert gyorsan megsül.
Az írókához a porcukrot és a tojásfehérjét kikeverjük, és egy apró lyukú habzsákba töltjük, és kedvünk szrint díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.