Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Diétás ételek / kalória szegény » Afrikai harcsafilé rántva

felvitel dátuma: 2013-03-29 14:47:29       mai nézettség: 3       nézettség: 8190
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

 

Hozzávalók:

 

8 szelet harcsafilé

2 tk

1 tk őrölt bors

panírozáshoz:

 

20dkg liszt

 3 tojás

20dkg zsemlemorzsa

 

olaj a sütéshez

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

 

A harcsaszeleteket ízlés szerint sózni, borsozni . Ezután legalább 30 percig állni hagyni, hogy az ízek jól átjárják

 

A befűszerezett halszeleteket ezután lisztbe, felvert tojásba, és zsemlemorzsába bepanírozni.

Egy serpenyőbe olajat hevíteni, majd belehelyezni a bepanírozott halszeleteket. Ezután közepes hőmérsékleten, mindkét oldalát szép pirosra sütni. A sütés végén jól lecsepegtetni, majd papírtörlőre szedni.

 


Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.