4cs Albert keksz a kicsiből vagy 2 nagy
2 csoki puding
cukor ízlés szerint
4dl tej
20dkg ráma
2 evőkanál kakaó
pici rum vagy aroma
kókusz reszelék
tortadara
4 cs Albert keksz 2 csoki puding ,cukor ízlés szerint 4dl tej 20dkg Ráma 2 evőkanál kakaó ,pici rum vagy aroma ,A tejben felfőzzük a pudingot kakaót cukrot és a 20 dkg rámát folyamatosan keverve sűrű krémet kapunk ,ha kész belekeverjük a rumot .Ha kihűlt a krém az Albert kekszeket összeragasztjuk vele ,majd körbe kívülről is bekenjük ,óvatosan fóliába szoktam tenni és kívülről kókusszal vagy színes tortadarával beszórjuk ,mivel a kókuszt nem szeretjük és csak csokis tortadara volt itthon így ez került rá .Egy napot nem árt állni hagyni a fóliában .A lényege hogy sréhen vágjuk hogy csíkos legyen .Jó étvágyat
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.