Alkoholos pudingos tejszínes bomba!
2 csomag ét csokis pudingpor,20dkg cukor, 2 csomag,karamellás pudingpor, 8 db babapiskóta,1,5 dl feketekávé,1,5 liter tej,
1 nagy gömbölyű jénai tál,v.üvegtál, 1 üveg rumaroma,vagy 1 evőkanál rum, fél liter habtejszín,10 dkg bármilyen gyümölcs darabolva.
ELKÉSZÍTÉS:
Először a karamellás pudingport, meg fele cukorral,és a tej felével,jó sürűre főzzük,majd tűzről levéve kissé hűlni hagyjuk.Közben a kávét elkészítjük jó a neccafé is.
Már langyosra hűlt pudingot üveg tálba öntjük,és a babapiskótákat egyesével bele mátjuk a pudingra tesszük. Ha ezzel végeztünk az étcsokoládés pudingot,aromával együtt és a tejjel,jó sűrüre főzzük. Majd a babapiskótára egyenletesen rá símitjuk,és hagyjuk teljesen kihűlni. Majd hűtőbe tesszük két órára,majd egy tálcára fordítjuk ki,és a karamellás puding lessz felül.Ezután a keményre felvert habtejszínt egyenletesen elosztjuk rajt s végül a gyümölccsel diszítjük. S vissza tesszük a hűtőbe még pár órát jól érjen össze ,majd vízes késsel mint a tortát szeleteljük.
JÓ ÉTVÁGYAT HOZZÁ!http://
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.