1 leveles tészta,
4-8 alma,
vaj ,
cukor fahéj,
citromlé,
lekvár,
porcukor.
Az almákat cikkekre vágjuk, a haját rajta hagyjuk, citromlével meglocsoljuk hogy ne barnuljon meg.
Föltesszük főni de csak 2-percig főjön hogy az ajma ne törjön meg, kihütjük.
A leveles tésztát kinyújtjuk vékonyra, olvasztott vajjal megkenjük, rászórjuk a fahéjas cukrot.+3centis csikokra vágjuk derelye vágóval.
Ráfektetjük az alma szeleteket és szorosan feltekerjük, hogy ne nyiljon ki teszünk rá egy csepp vizet és összenyomjuk a végét.
Sütőpapiral bélelt tepsibe rakjuk a rózsákat és előmelegített sütőben megsütjük tüpróbáig.
Aki szereti forrón tehet rá lekvárt.
Porcukorral megszőrjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.