Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Almás gofri

felvitel dátuma: 2011-11-16 19:45:21       mai nézettség: 1       nézettség: 3955
részletes recept
Hozzávalók 10 személyre:

2 kozepes alma, finomra reszelve

10 dkg zabpehelyliszt (én finomlisztet raktam bele)

20 dkg teljes kiorlésu búzaliszt (véletlenul daralisztet tettem bele)

1 tk szódabikarbóna

1 tk vaníliakivonat

2 dl víz + 1 dl víz + 1/2 dl víz + igény szerint még, hogy viszonylag suru, de konnyen keverheto tészta legyen, általában is surusodik még, ha zavaró mértékben, akkor még egy kis víz kell neki

2 ek étolaj

Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

A hozzávalókat egy nagy tálba rakjuk és fakanállal simára keverjuk.

Felfutott gofrisutoben megsutjuk, kb. 10 db lesz belole.

 

(Eredeti recept: dulmina tundérkonyhaja)

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.