Nagyon guszta gondolom finom is!! 1
- 20 dkg vaj
- zabpehely liszt
- tönköly fehér+tejleskiőrlésű liszt
- fél csomag mandula
- 5 db alma
- 2 dl tej,
- 3 evőkanál burgonya keményítő,
- bio vanília por,
- gyümölcscukor
- fahéj
a vajat a lisztekkel, egy kis gyümölcscukorral, mandulával, jól összegyurtam és belenyomogattam a formába. Megszurkáltam a tetejét villával.
Ezek után összeállítottam a tetejét:
az almákat felszeleteltem, rátettem a tésztára.
A tejet feltettem a vaníliával és a gyümölcscukorral és a keményítővel. Mikor jól összeállt, rátettem az almákra. Megszórtam a tetejét bőségesen fahéjjal és mézzel! Betettem a sütőbe és készre sütöttem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.