Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Almás tekercs

felvitel dátuma: 2014-11-16 12:58:19       mai nézettség: 1       nézettség: 1456
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Az alapanyag friss Tante Fanny tészta, ( Friss édes linzertészta)

 

Töltelék:

a töltelékhez: 1 kiló savanykás alma, 5 deka mazsola, 10 deka cukor, fahéj, egy kevés mandula; tojás a kenéshez,

Előkészületi idő: 35 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

Elkészírése:

A tésztát négyszögletűre nyújtva olyan 36 x 24 cm és az elkészített töltelékkel megtöltöm, feltekerem, és sütőpapírral bélel tepsibe teszem. Tojással lekenem a tetejét előmelegítet sütőben sütöm kb 35 -40 percig

Töltelék:

A töltelékhez meghámozzuk és lereszeljük az almát, ha kemény, akkor előzőleg a cukorral egy kicsit megpároljuk, majd hozzáadjuk a mazsolát, fahéj, citromhéjat, a hosszába vágott mandulát, és rákenjük a tésztára.

Kicsit több lett a töltelék benne attól még nagyon finom. Legközelebb elég lesz 70 dkg alma a töltelékhez!

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.