Fél l tej
40dkg liszt
2 evk cukor
2 tojás
2 közepes alma reszelve
1 mokka k fahély
1 vaníliás cukor
2 dl ásvány víz
csípet só
töltelékhez
2 evk fahély
3 evk porcukor
1 vaníliás cukor
A palacsinta tésztához hozzá adjuk a lisztett tojást,cukrott,vanílliás cukrott,fahélyat,és a reszelt almát ,tejet,és annyi ásvány vizet hogy finoman kezelhető palacvsinta tésztát kapjunk,és jól ki dolgozzuk,mielőtt sütnénk,ezután a palacsinta sütőben pici olajat forrósítunk,és mind előtt így teszünk,és sorra sütjük a palacsintákat,és amikor mind meg sütöttük,akkor fahélyas porcukorral belül meg szorjuk,és három sarkosra hajtjuk,és még utólag a tetejét is meg szórjuk,fallhélyas cukorral,és fincsi.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.