Az almát megpucoljuk az Új Generációs Konyhai Késsel, magházát eltávolítjuk. A megtisztított almát beletesszük a Konyhai Mindenttudóba és felszeleteljük jó apróra.
Minden hozzávalóból a Duplafalu Ablakos Kelesztőbe, vagy bármelyik keverő tálunkban tésztát gyúrunk.
20 percig hűtőben pihentetjük, majd nem túl vékonyra kinyújtjuk a TW Gyúrólapon a TW Nyújtóval. A Nyújtóba tehetünk hideg vizet, mivel a tészta a hideget szereti.
Kiszaggatjuk a pogácsákat, a TW Pogácsa/fánk Szaggatóval.
Szilikon Sütőlapra tesszük, megkenjük vizezett tejjel vagy 1,5%-ossal.
Tetejére tehetünk almagerezdeket, amiket szintén lekenünk a tejjel.
180º-os sütőben 25-30 perc alatt sütöttem meg.
TIPP: Amennyiben nincs otthon krémsajt, készíthetünk is házilag. 20%-os tejfölből készíthetünk krémsajtot. Egy szűrőbe tett vászonzsebkendőbe csomagoljuk a tejfölt, teszünk alá egy mélyebb tálat és hagyjuk 2 napon keresztül a hűtőben lecsepegni.
Az elkészítéshez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.