Én sűrű besamel mártással és majonézes tormával készítem a sonka töltelékét, és egy mogyorónyi vajat keverek hozzá. Igy is nagyn finom lehet, legközelebb e szerint a recept szerint készítem el.
Tálalásig hidegen tartjuk. Friss péksüteményt kínálunk hozzá.
Én sűrű besamel mártással és majonézes tormával készítem a sonka töltelékét, és egy mogyorónyi vajat keverek hozzá. Igy is nagyn finom lehet, legközelebb e szerint a recept szerint készítem el.
Köszönöm szépen kedves Éva! Eddig mindenkinek ízlett ebben a változatban.
Én is a besameles változatot szoktam csinálni de tuti kipróbálom mert nagyon fincsi lehet!!:)
Jól hangzik,kifogom próbálni:))
Aztán számoljatok be, hogy tetszett-e!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.