Nagyon klassz!
· 3 alma (v. akár birsalma)
· 2 dl tejföl (v. lightosan joghurt)
· fél csomag vaníliás pudingpor
· pici őrölt fahéj
· kevés őrölt szegfűszeg
· 1 csomag vaníliás cukor
· kis darabka citromhéj
· pici só
· ízlés szerint kristálycukor
Az almát meghámozom, vékony szeletekre vágom, majd kevés vízben /éppen ellepje/ felteszem főni. A tejföl, a pudingpor és a vaníliás cukor kivételével mindent hozzáadok. Ha az alma megpuhult, behabarom a tejföllel elkevert pudingporral. Egyet rottyan, és leveszem a tűzről. Beleteszem a vaníliát, és kihűtöm egy kicsit. Tálaláskor fahéjjal megszórt tejszínhab-rózsával díszítem.
Egy finom húsleves után krumplival és a főtt hússal valami fenséges! Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.