Finom!!!
4 db nagy csirkecomb
8 db ananászkarika
étolaj
só,bors,bazsalikom,majoranna
pici fokhagyma
3 dl főzőtejszín+1 kanál liszt
10-15 dkg reszelt sajt
A csirkecombokat kettévágom,hogy külön legyen az alsó és a felső része.Jobban átsül,és az ananászkarika is gusztusosabb rajta.A besózott húsokat bepanírozom borsos lisztbe,majd forgatva pár percig sütöm olajban.Ha kész,kiszedem őket egy tepsibe,vagy jénai edénybe.Mindegyik tetejébe helyezek egy ananászkarikát.Közben a főzőtejszínben elkeverek egy kanál lisztet,teszek a konzerv levéből is egy cseppet,majd egy kis bazsalikomot és majorannát,egy kicsi fokhagymát.Leöntöm a combokat ezzel a lével,ami szépen eloszlik a hús körül.Az ananászkarikák tetejére teszek egy-egy kupac reszelt sajtot.Először fólia alatt sütöm,majd amikor megpuhul,leveszem róla,és még a sajtot kicsit rápirítom.
Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.