De meg tudnám most enni!
Abból készítettem, amit találtam itthon. Elkészítem a pácot, olivához teszek 1 ek. étkezési keményítőt, a fűszereket, őrölt szerencsendió, fahéj, gyömbér, csipet só, pici cukor, az alkohol, metélőhagyma feldarabolva szárított, ezeket összekeverem és a felkockázott húst beleforgatom és egy órát hagyom pácolódni.
Az ananászról lecsurgatom a levét, 3 ek. kell majd a léből a húshoz. A hagymát felkockázom és kevés oliván megfonnyasztom, kiszedem egy tálra. A húst 5 percig pirítom a serpenyőben, majd hozzáadom a húsleves alaplevet és az ananászlevét 3 ek., aztán fedő alatt párolom 15 percig. Hozzáöntöm az ananász kockákat és a hagymát, összekeverm és egy-két perc még átpárolom.
Önmagában fogyasztottuk de rizs köret illik hozzá. A gyerekeimnek is nagyon ízlett.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.