1 pohár bulgur
1 csokor koriander zöldje apróra vágva
1 csokor petrezselyem apróra vágva
2-3 szál Újhagyma apróra vágva
1/4 pohár citromle
1/4 pohár hidegen sajtolt olívaolaj
http://grapoilashop.hu/
Só,
bors
Főzéshez: víz
1 pohár bulgurhoz adjunk 2 pohár (400 ml) vizet, sózzuk és lefedve 20 perc alatt főzzük puhára.
Közben a zöldeket vágjuk apróra és a hagymát is, majd tegyük egy tálba és Izesitsuk be: só, bors, citromlé, olívaolaj.
Keverjuk össze, majd a megfőtt, kihűlt burgulbol izles szerinti mennyiséget adjunk hozza.
Forgassuk össze és találjuk.
Húsok melle köretként is találhatjuk.
Akinek van otthon az snidlinget is vághat bele.
A pohár nagysága 2 dl
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.