Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Aranybarna csirkeszárny és párizsi csirkemell

felvitel dátuma: 2016-04-12 07:59:34       mai nézettség: 1       nézettség: 1246
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:


8 csirkeszárny 
4 szelet csirkemell
liszt
tojás
Vegeta aranybarna  csirkefűszer
 
zsír vagy olaj a sütéshez 
 

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:
A szárnyak végét levágom, azok mennek a levesbe, enyhén megsózom, óvatosan, mert a csirkefűszer is sós, majd jól megszórom a fűszerrel. A csirkemell szeleteket is besózom, hagyom állni kicsit a húsokat. A szárnyakat lisztbe forgatom és , forró zsiradékban sütöm, lefedve, időnként megforgatva. A mell szeleteket előbb lisztbe forgatom, majd tojásba mártom, végül ismét lisztbe. A párizsi panírozásnál  mindig így járok el, így a tojás nem szív magába annyi zsiradékot és a hús is zamatosabb lesz. Krumplipürét készítek hozzá és savanyúsággal tálalom.
Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.