A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A halat kívűl belűl alaposan megmossuk, majd szárazra töröljük, a lime-ot, a citromot felnegyedeljük, a kaprot megmossuk, lecsepegtetjük, szárát levágjuk, majd betöltjük őket a halunk hasába.
A sót összekevrjük a két tojásfehérjévl, majd felét tűzálló tálba helyezzük és ráfektetjük a halat, majd a maradékkal befedjük felülről is.
A lényeg, hogy teljesen befedje a só!
Betesszük a sütőbe és 25 perc alatt készre sütjük.
A salátáthoz valókat beletesszük egy wok edénybe, majd hirtelen megsütjük minimális olíva olaj segítségével, sózzuk, borsozzuk, majd a végén meglocsoljuk a balzsamecettel és amikor elszállt a szúrós szag és puha a zöldség készen van.
Amikor a hal is kész, feltörjük egy klopfoló segítségével a sót és kiemeljük óvatosan,
majd a belsejéből kivesszük a tölteléket, bőrét lehúzzuk, kifilézzük, nagyon könnyű lesz, mivel szinte leesik a csontról a hús, a gőz hatására!
Végül ízlésesen tálaljuk!