Szép a tálalás és jó a fotó.
csirkemell filé: 0,60 kg
aszalt gyümölcs: 0,20 kg
áfonya lekvár: 2 evőkanál
zsemlemorzsa panirozáshoz: 0,10 kg
liszt panírozáshoz: 0.10 kg
étolaj: 0.5 l
barna mártás: 0,06 kg
vörös bor: 3 dl
hercegnő ( krokett ) burgonya: 40 db
Töltelék:
20 dkg aszalt gyümölcsöt vörösborral egy öblös edényben mikró sütőben felhevítjük, 2 evőkanál áfonyalekvárt beletesszük, és megszórjuk zsemlemorzsával addig, míg egy sűrű massza nem lesz.
A csirkemell filéket kiklopfoljuk, enyhén megsózzuk, és megtöltjük az elkészített töltelékkel. Egy tekercset készítünk belőle.
Panírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa ), és forró olajban kisütjük. A megsült tekercset közepénél enyhén ferdén kettőbe vágjuk.
A barnamártásból és az áfonyalekvárból vörösborból áfonyamártást készítünk, a tányérba öntjük, és erre helyezzük a megsült kettőbe vágott csirke tekercseket.
Köretnek hercegnő burgonyát tálalunk, zöldségfélékkel díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.