20 dkg aszalt barack
20 dkg aszalt szilva
3 dl vörösbor
2 citrom
20 dkg márvány sajt
2 dl tejszín
5 dkg dió
só, cukor ízlés szerint
őrölt fehér bors ízlés szerint
őrölt szerecsen dió ízlés szerint
Az aszalt gyümölcsöket borban felpuhítjuk ( áztatjuk ), kockára vágjuk a gyümölcsöket, márvány sajtot, kevés sóval, cukorral, szerecsendióval, fehér borssal ízesítjük. Meglocsoljuk tejszínnel, összekeverjük.
A tetejét megszórjuk durvára vágott dióval. 2 órára hűtőbe rakjuk, hogy az ízek összeérjenek. hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.