Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Saláta ételek recept » Aszalt gyümölcs saláta vörös borral

felvitel dátuma: 2011-02-10 11:36:05       mai nézettség: 1       nézettség: 6183
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

20 dkg aszalt barack
20 dkg aszalt szilva
3 dl vörösbor
2 citrom
20 dkg márvány sajt
2 dl tejszín
5 dkg dió
só, cukor ízlés szerint
őrölt fehér bors ízlés szerint
őrölt szerecsen dió ízlés szerint
 

Előkészületi idő: 10 perc


Elkészítés:

Az aszalt gyümölcsöket borban felpuhítjuk ( áztatjuk ), kockára vágjuk a gyümölcsöket, márvány sajtot, kevés sóval, cukorral, szerecsendióval, fehér borssal ízesítjük. Meglocsoljuk tejszínnel, összekeverjük.
A tetejét megszórjuk durvára vágott dióval. 2 órára hűtőbe rakjuk, hogy az ízek összeérjenek. hidegen tálaljuk.

 

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.