1 zacskó aszalt gyümölcs
10 db szikkadt kifli
0,5 l tej
1 doboz mascarpone
kókusz zsír
darált mák
méz
fahéj
4 tojássárgája
cukor
A tejet 1-2 evőkanál mézzel felforraljuk.
Tálkába öntjük és belemártogatjuk, áztatjuk a szeletelt kifliket.
Mákot cukorral daráljuk, ízlés szerint.
Kókusz zsírral kikenjük a tepsit és beletesszük a kifliket, rászórjuk a darált mákot.
2 evőkanál mézzel habosra keverjük a tojások sárgáját, az aszalt gyümölcsöket 10 percig főzzük vízben, majd leszűrjük és hozzáadjuk a tojássárgához, mascarponet.
Kb. 30 percig 180 fokon légkeveréssel sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.