Az aszalt szilvát megmossuk és a főzést megelőző este vörösborban áztatjuk. Másnap körülbelül 1 liter vizet öntünk rá, megfűszerezzük, cukorral édesítjük és lefödve puhára főzzük. A tejfölt a tejszínnel meg a liszttel csomómentesre keverjük,, a levest ezzel sűrítjük. Tálalás előtt hűtőben tároljuk, és hidegen tálaljuk.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó. Vegyenrésztfolyamatoshavidíjazáson. Ittkönnyenmegtanulfőzni.
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.