4 db csirkemell
4 sz füstölt sajt
1 kis cs aszaltszilva
só, fokhagyma, tej, pici rum
2 db tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
A csirkemelleket kiklopfoljuk, sózzuk, és pici fokhagymás tejben áztatjuk.
A szivát kb 1-2 órára be áztatjuk pici rumba.
A hús szeleteket ki terítjük, le itatjuk róla a tejet.
Minden szelet húsra teszünk 1 sz sajtot, 3-4 aszalt szilvát.
A kétszélét picit be hajtjuk hogy ne follyon ki a sajt.
Feltekerjük és hagyományos módon, de duplán panírozzuk.
Bő forró olajban először lefedve, lassú tűzön sütjük.
Sültburgonyával, adunk hozzá, de lehet krumplipürét is.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.