Elkészítés:
Szóval kikeverem a tojásokat a cukorral. Aztán lassan bele a liszt, amihez hozzá kevertem előtte a sütőport. Ezt már lassan össze keverem. Ja és 1 csipet só. Ezt sose felejtsük el.
Sütő papírral bélelt tepsibe teszem. kb. 160 fokos sütőbe. Alsó felső sütés. Kb. 8 ' de ugye sütője válogatja. Ja egy jó tanács, amikor a piskóta tésztát bele öntjük a tepsibe, mindig ütögessük oda mondjuk a munka pulthoz alját és akkor kijön a tésztából a levegő. Nem lesz hólyagos.
A csoki krémem:
4 tojás
30 dkg cukor
8 dkg kakaó por
1 evőkanál rum vagy egy kis rum aroma ízlés szerint.
A tojásokat a cukorral gőz fölött sűrűre főzzük, majd kihülésig habbá vagy habossá verjük. A vajat a kakaóporral és a rummal elkeverjük aztán össze vegyítjük a tojásos masszával és jól kikeverjük.
Hát valami isteni finom.
Jó étvágyat kívánok hozzá!