nagyonfinom
50 dkg zöldbab (fagyasztott)
15 dkg kockára vágott karalábé (fagyasztott)
1 kis fej hagyma
2 babérlavél
2 gerezd fokhagyma
pici piros parika
1 tejföl
20 dkg kockára vágott burgunya
30-40 dkg füstölt főtt tarja fel kockázva
A hagymát lereszelem, leheletnyi olajon picit dinsztelem.
Meg szórom egy pici piros paprikával, és fel engedem bő 1 l vízzel.
Belerakom a zöld babot, karalábét, babér levelet, az apróra vádott fokhagymát, a felkockázott főtt tarját.
Fél fővésnél bele rakom a meg mosott kockára vágott burgonyát.
Ha kész a tejfölbe el kavarok egy pici lisztet egy pici leves lével és be habarom vele a levest.
1 -2 rottyanással össze főzöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.