Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves étel recept » Az én palóc levesem

felvitel dátuma: 2011-03-17 14:24:27       mai nézettség: 1       nézettség: 5810
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

50 dkg zöldbab (fagyasztott)
15 dkg kockára vágott karalábé (fagyasztott)
1 kis fej hagyma
2 babérlavél
2 gerezd fokhagyma
pici piros parika
1 tejföl
20 dkg kockára vágott burgunya
30-40 dkg füstölt főtt tarja fel kockázva

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

A hagymát  lereszelem,  leheletnyi  olajon picit dinsztelem.
Meg szórom egy pici piros paprikával, és fel engedem  bő 1 l vízzel.
Belerakom a zöld babot, karalábét,  babér levelet, az apróra vádott fokhagymát, a felkockázott főtt tarját.
Fél fővésnél bele rakom  a meg mosott kockára  vágott  burgonyát.
Ha kész a tejfölbe el kavarok egy pici lisztet egy pici leves lével  és be habarom vele a levest.
1 -2  rottyanással össze főzöm.

Szakács: Marcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 demeteriren57@gmail.com 2016 március 06

nagyonfinom

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.