Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Babgulyás

felvitel dátuma: 2015-10-01 15:39:17       mai nézettség: 1       nézettség: 2839
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

1/2 kg tarkabab, 1/2 füstölt csülök, sárgarépa, petrezselyemgyökér, krumpli, karalábé, zellergumó és levél, piros őrőlt paprika, só, ételízesítő (vegeta)1 vöröshagyma

csipetkéhez tojás, liszt

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

A babot és a csülköt az este beáztattam, majd előfőztem mindkettőt külön-külön. A babot több léből lemostam, a csülköt összekockáztam. Hagymát apróra vágva pici olajon megdinszteltem májd rátettem a kockára vágott csülköt és a babot, őrölt paprikát, majd felöntöttem vízzel. Hozzáadtam a zöldségeket amiket kockára vágtam Készre főztem, bele csipettkét 3 tojásból(jérce tojások, picik)

Szakács: Etelka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.