...Nagyon finom , mind csak enném !
1 kg csülök
1,5 kg füstölt csont
2 kg disznóköröm
5 jó nagy fej vöröshagyma
1,30 kg bab
só, bors ízlés szerint
sárgarépa vagyis murok
paprika
kicsi fokhagyma
Bográcsban szoktuk kint az udvaron megfőzni.
A bográcsba belevágjuk a vöröshagymát, majd teszünk bele kicsi olajat, őrölt pirospaprikát, csülköt, körmöt feldarabolva. A csontos részt tesszük alulra, így biztos, hogy nem ég le.
Vízzel felöntjük, és egy jó félórát fözzük.
Utánna beletesszük a megtsiztított babot, a karikára vágott sárgarépát, apróra zuzott fokhagymát.
Majd ízesítjük még sóval, borssal, őrölt pirospaprikával. Aki szereti egy kicsi csípős paprikát is tegyen bele.
Jó étvágyat.
...Nagyon finom , mind csak enném !
nagyonszeretem
Információ hiány miatt kivitelezhetetlen! Mennyi zsír, víz, milyen bab, be kell e áztatni, fűszerek, stb. ? 2 óra alatt ha ez megfő bográcsban, körömmel együtt, akkor én vagyok a "jamie"
mi mindig találomra teszük a bográcsba, s bizony áztatás nélkül is 2 ora alatt meg van föve, hiszen nem 100 éves körmöt teszünk bele hanem fiatal körmöt
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.