nagyon guszta, biztosan finom islehet, Gondolom, a receptnel eliras van, ugyanis 50 kg fejtett bab van irva.
Először készítettem babgulyást, de nagyon finom lett. A csülköt kicsontozva felkockázom. A hagymát felkockázom, a fokhagymát összezúzom. Kevés zsíradékban a felkockázott sonkát megpirítom, a hagymát megfonnyasztom, hozzáadom a fokhagymát, 1 perc kevergetés után félre húzom és kevés ételízesítőt teszek bele, tört pirospaprikát összekeverem, majd felöntöm vízzel kb. 2-3 liter. Felteszem főni, fedő alatt..kb. jó fél órát főzöm, majd a megpucolt zöldségeket és a babot hozzáadom, ízesítem só, bors, tört babérlevél, 2-3 db babérlevél, paprikakrém, és a házi füstölt kolbász karikák, főzöm kicsit később beleteszem a zöldségzöld, zellerzöldet, ízesítem ha kell kevés gulyáskrémet nyomok bele. Készre főzöm.
Tálalásnál kifőzött csipetkével tálaltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.