Marhahús(fél kiló)tarkabab (száraz 30 deka,)répa zöldség zeller, karalábé burgonya hagyma fokhagym olaj,só bors kömény egészben és örölveételízesítő,.1 tojásból galuska!
A babot egy éjszakára beáztatom, feldarabolom a húst a zöldségeket a hagymát ,A kuktát kézi beállításra teszem(2 perc)olajat teszek bel 2 evőkanálnyit.Erre jön a hagyma ,párolom kicsit majd ráteszem a húst a sót borsot köményt!Fehéredésig sütöm,majd kikapcsolom a kuktát ekkor teszem bele a piros paprikát a zöldségeket a babot felöntöm vízzel és lezárom!Leves program(20 perc)Jelez mikor kész!Kicsit várok addig eldolgozza gőzt ,majd leveszem a tetejét és kézi beállításom beleszaggatom a galuskát,Tulajdon képpen hagyományos módon készítem el csak kevesebb zsiradékkal és párával
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.