Nagyon guszta!!17
1db füstölt csülök
40dkg fehér, száraz bab
2db sárgarépa
3 db zöldség, 2db krumpli,
zellerlevél
zöldségzöldje
fűszerek: bors, 4 gerezd fokhagyma.
25 dkg tészta
A rántáshot:1 kis fakanálnyi zsír, 1 gerezd apróra vágott fokhagyma, 2 evőkanál őrölt paprika.
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
A csülköt és a babot a főzést megelőző este bő vízben beáztatom.
Hideg vízben teszem fel másnap főni a, először a csülköt, másfél órán át főzöm, aztán beleteszem a babot, egy óra múlva a zöldséget, répát, krumplit, fokhagymát.Puhára főzöm, aztán rákerül a rántás: kevés zsíron a fokhagymát és 1 evőkanálnyi lisztet megpirítok, félrehúzva rátaszem a paprikát, hideg vizet öntök rá, hozzáöntöm a forró leveshez.
A tésztát bő, olajos -sós vízben kifőzöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.