Hozzávalókat javítsad légy szíves, mert nem egyértelmű az adat. Receptnél a "szerkesztés" ikonra kattintva tudsz adatot modosítani a receptben
Hozzávalók:
30 30 dkg gomba
30 30 dkg bacon szalonna
dk5 dkg zsír
1 k2 kávéskanál só
1 k2 kávéskanál bors
Én ehhez a gomba szárát használtam fel, de természetesen a félbevágott gombákat is be lehet tekerni. Tehát a gombákat kissé megfűszerezem és betekerem a baconbe, fogpiszkálóval megtűzzük. Sárgarépából egész vastagra van szükségünk. A répákat kb. 5-6 cm - es darabokra vágjuk és almaszúróval kiszúrjuk, majd virslit dugunk bele. (Ha az egész virsli nem fér bele, elvágjuk). Ezután ezt is betekerjük a baconnal és megtűzzük. Ha kész vagyunk, kizsírozott (olajozott) tepsibe rakjuk a falatokat és 170-180 fokos sütőben fólia alatt kb. 30 perc alatt készre sütjük. Előételnek kiváló, de körettel, salátával, főételnek is adhatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.