Remek!
4 db csirkecomb
8 szelet bacon
1,2 kg burgonya
3 fej vöröshagyma
só
szárnyas fűszer
őrölt bors
őrölt kömény
fokhagyma granulátum
szárított rozmaring
metélő hagyma
2 db sütőzacskó
Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk,sózzuk,fűszerezzük majd 2-2 szelet baconbe tekerjük.A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk,nagyobb cikkekre vágjuk.
Elkészítés:A burgonyát összekeverjük a cikkekre vágott hagymával.Sózzuk,borsozzuk,szárított rozmaringot és metélő hagymát szórunk rá.A hagymás burgonya keveréket sütőzacskóba tesszük /nekem kettőbe fért csak el /Rátesszük a befűszerezett,baconbe tekert csirkecombokat,lezárjuk a zacskókat,megszurkáljuk pár helyen és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.