Megint gyonyoruszép!
4 db csirkemell filé
4 szelet bacon szalonna
1 db piros színű paprika
1 db zöldszínű paprika
20 dkg bébirépa
15 dkg trappista sajt
só
szárnyasfűszer
A panírozáshoz:
finomliszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A csirkemelleket középen szétnyitjuk,kiklopfoljuk,sózzuk és szárnyas fűszerrel megszórjuk.A paprikákat hosszában felszeleteljük..A sajtot négy egyenlő hasábra vágjuk.
Elkészítés:A csirkemellet kiterítjük,mindegyikre teszünk 1-1 szelet bacont,sajtot,különböző színű paprikát és 2-3 db bébirépát.A melleket összehajtjuk,ha kell fogvájóval összetűzzük és a szokásos módon bepanírozzuk.Bő olajban közepes tűzön átsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.