Finom.
60 dkg csirkemell
40 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
15 dkg reszelt ementáli sajt
12 vékony szelet bacon
1 tojás
olivaolaj
petrezselyem
só, bors
A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük.
Óvatosan dolgozunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk, amig elkészitjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszeleteljük és összekeverjük a reszelt sajttal és a tojással.
Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felapritott petrezselyemzöldet is.
A csirkemelleken egy-egy kanál tölteléket elsimitunk, majd feltekerjük őket.
Ezután a bacon szeletekbe becsomagoljuk a csirkemelleket. Kivajazott tepsibe rakjuk és 30-35 percen át 180 fokon sütjük, amig aranybarna lesz. Apróra vágott petrezselyemzölddel diszitjük.
Burgonyával vagy párolt zöldségekkel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.