80 dkg báránylapocka
20 dkg lecsó
12 dkg kukorica
12 dkg gomba
tejszín, kakukkfű, só, bors, fokhagyma, olíva olaj ízlés szerint
A megtisztított egyenlő darabokra vágott báránylapockát befűszerezzük sóval, borssal, enyhén bekenyjük olíva olajjal és betesszük a sütőbe sütni.
Elkészítjük a ragut:
a fokhagymát apróra vágjuk, majd lepirítjuk, hozzáadjuk a szintén apróra vágott gombát, kakukkfüvet, kukoricát, sót, borsot, és még pirítjuk tovább.
Ha lepirult felengedjük lecsóval, és tovább főzzük.
A sült bárányt kettévágjuk, majd a ragut ráhelyezzük.
Puhára főzzük a rizst.
Tálaláskor koszorút készítünk a rizsből és a közepére helyezzük a bárny lapockás ragut.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.