Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / bárány recept » Báránygerinc csípős forgatott burgonyával

felvitel dátuma: 2011-02-13 14:40:58       mai nézettség: 1       nézettség: 6636
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

bárány gerinc: 0,80 kg
grill fűszer: ízlés szerint
só: ízlés szerint
barna mártás: ízlés szerint
bazsalikom: 1 mokkáskanál
pernód (ánizs likőr): fél dl
fokhagyma: 1 gerezd
burgonya: 0.40 kg
paprika: 1 db
vegyes zöldség díszítéshez

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

A bárány gerinceket négy részre szeleteljük, majd kiklopfoljuk, Fűszerezzük, összetört fokhagymával enyhén megkenjük, majd lassú tűzön roston megsütjük.
Elkészítjük a barnamártást:
1 mokkás kanál bazsalikommal illetve fél dl pernóval,

Burgonyát héjasan megfőzzük. Megtisztítjuk, majd felszeleteljük, fűszerezzük, paprikát karikákra vágva hozzátesszük, és tepsiben megsütjük.

Ízlésesen tálaljuk, vegyes zöldséggel díszítjük.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.