Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / natúr olajban, zsírban, vajban » Báránysült pásztor módra

felvitel dátuma: 2011-02-13 14:40:21       mai nézettség: 1       nézettség: 6509
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

báránycomb: 0,80 kg
só: 0,04 kg
étolaj: 1 dl
csiperkegomba:0,20 kg
csirkemáj: 0,20 kg
őrölt bors: 0,01 kg
vörös bor: 1 dl
vöröshagyma: 0,10 kg
friss zöldség a díszítéshez
rizs: 0.80 kg

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 40 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

Pásztor ragu:
A vöröshagymát megpirítjuk, beletesszük a kockára vágott csirkemájat, és a gombát.
A félig párologtatott ragura öntjük a vörösbort, és készre pároljuk.
A vékony szeletket készítünk a bárányhúsból, majd megsózzuk enyhén, és forró olajban megsütjük.
Puhára főzzük a rizst, majd merőkanálba tömködjük, és kiütjük ( félgömb formát kapunk ), majd a tányérra helyezzük a sült bárány szeletek mellé.
Bárány szeletekre halmozzuk a pásztor ragut, és friss zöldséggel díszítve tálaljuk.
 

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.