Ki fogom próbálni, biztosan nagyon finom lesz!!!! Beteszem a receptkönyvembe! Köszönöm!
1 kg csirkeszárny
A barbecue szószhoz:
1 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
2 evőkanál kristály cukor
2 evőkanál mustár
2 evőkanál ketchup
2 evőkanál worcestershire szósz
3 db paradicsom
1 tk.balzsamecet
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
1 kk.chilipor
1 kk. őrölt fehér bors
1 kk.oregánó
só
étolaj
Előkészítés:A hagymákat apróra vágjuk vagy lereszejjük.
A paradicsomokat leforrázzuk, lehúzzuk a héjukat majd kis kockákra vágjuk.A csirkeszárnyakat megtisztítjuk,sózzuk.
Elkészítés:A cukrot kevés olajon aranybarnára pirítjuk.Rátesszük a hagymát,egy-két percig pirítjuk.Beletesszük a többi hozzávalót és kis lángon sűrűn kevergetve egy órát főzzük.Ha szükséges kevés vizet önthetünk alá.
A csirkeszárnyakat grillen vagy sütőben a szósszal kenegetve szép pirosra sütjük.A maradék szószt hűtőben lezárt üvegben tárolhatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.