1,5 kg sertés oldalas
1 fej fokhagyma
1 fej vöröshagyma
8-10 szem egész bors
só
A páchoz:
1 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
2 ek. barna cukor
1 ek.mustár
2 ek. worcestershire szósz
4 db paradicsom
1 tk.balzsamecet
2 ek.ketchup
chili por
cayenne bors
őrölt fekete bors
só
étolaj
Előkészítés: A húst a hagymákkal, sóval, egész borssal feltesszük főni. A paradicsomokat leforrázzuk, meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. A hagymákat apróra vágjuk.
Elkészítés: A barbecue pác: Kevés olajon aranysárgára pirítjuk a cukrot. Rátesszük a hagymákat egy-két percig együtt pirítjuk, majd a többi hozzávalót is beletesszük és sűrűn kevergetve egy órát kis lángon főzzük. Ha a hús megpuhult, kivesszük, lecsepegtetjük. Bekenjük a páccal és hűtőbe tesszük egy órára. A húst nyáron grillre,télen a sütőben rácsra tesszük, aláteszünk egy tepsit kevés vízzel / hogy a lecsepegő zsír vagy pác ne égjen meg / és szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.