Nagyon fincsi, recept elmentve!
1/2 kg filézett csirkemell
só ízlés szerint
1 kk oregánó
1 kk bazsalikom
2-3 ek mustár
1 csipet fehérbors
2-3 gerezd fokhagyma
kb. 1 dl olívaolaj.
60-70 dkg burgonya
ízvarázs ( vegeta )
1 kk őrölt kömény
A fűszerek Toldi Fűszer termékek
Istenien dukál hozzá az almakompótom:), lásd az albumomban a receptjét!
Egy laposabb dobozkában összekeverjük az olívaolajat bazsalikommal, oregánóval, mustárral, belezúzzuk a fokhagymákat, egy pici sót szórunk rá és belehelyezzük a kiklopfolt csirkemellfiléket, amelyeket szintén egy picit besózunk.
Minimum pár órára, de akár 1-2 napra is berakjuk a hűtőbe, hogy jól magába szívja a fűszereket a hús!
Kiolajozott tepsibe belekarikázzuk a burgonyát, meghintjük őrölt köménnyel és ízvarázzsal, majd föléhelyezzük a hússzeleteket és lefedjük ezüst papírral. 200 fokon bedobjuk előmelegített sütőbe és miután megpuhult a hús és a burgonya is, pár percig még az ezüst lánna nélkül sütjük tovább!
Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.