felvitel dátuma: 2011-01-14 14:22:37
mai nézettség: 1
nézettség: 3588
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
Marha vesepecsenye: 0.80 kg Tv paprika: 4 db Paradicsom: 4 db Közepes fej vöröshagyma: 2 db Paradicsompüré: 2 evőkanál Fokhagyma: 1 gerezd Bacon szalonna: 0.05 kg Só: ízlés szerint Őrölt bors: ízlés szerint Fűszerpaprika ízlés szerint Burgonya: 0.80 kg
Előkészületi idő: 20 perc
Sütési idő: 25 perc
Elkészítés:
A bélszint 200 grammos szeletekre vágjuk, majd enyhén klopfoljuk ( kiálló részeket a szelet szélén levágjuk ), majd forró rost sütőlapon, vagy serpenyőben félangolosra sütjük. Közben a többi nyersanyagból hagyományos módon jó ízű lecsót készítünk. A ropogósra sült burgonya köretet külön szervírozva tálaljuk.
Tálalás:
A bélszín szeletet ráhelyezzük a megpirított zsemle krutonra, mellé szervírozzuk az elkészített lecsót, és ízlésesen díszítjük. Ropogósra sült burgonya köretet külön szervírozva tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó. Vegyenrésztfolyamatoshavidíjazáson. Ittkönnyenmegtanulfőzni.
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.