Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Savanyúság / lekvár / befőtt étel receptek » Birsalma befőtt

felvitel dátuma: 2013-09-29 19:15:09       mai nézettség: 1       nézettség: 3308
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

4 kg birsalma,
üvegenként 6 kanál cukor(ettől lehet kevesebb is de nekem tavaly nagyon savanyú lett)
szegfűszeg üvegenként 4-5 szem,
víz,
citrom

Előkészületi idő: 60 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A birsalmát megpucolom magházát kivágom, szeletekre vágom és citromos vízbe beleteszem, ezért nem barnul meg.
Utána szépen elrendezem az üvegekbe rászórom a cukrot a szegfűszeget felöntöm hideg vízzel ráteszem a tetőt és hideg vízes fazékba 30 percig dunsztolom.
Utána száraz dunsztba teszem mikor kihűlt mehet a polcra!
Az idén befőző automatával készítettem mindent ezért nem tettem tartósítószert!
Automatában 90 fok-30perc. 6 üveggel lett

Szakács: Livi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.