Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Savanyúság / lekvár / befőtt étel receptek » Birsalma kompót !

felvitel dátuma: 2012-10-06 18:47:57       mai nézettség: 1       nézettség: 5921
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

-birsalma

- cukor

-szalicil(vagy tartósitószer)

-citromlé

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

 

 A birsalmákat megmossuk,meghámozzuk és feldaraboljuk
 Feldarabolás után azonnal tegyük fazékba,öntsük a citromlevet és annyi vizet,hogy ellepje mert hamar megbarnul.
Odatesszük főni és félpuhára főzzük kiszedjük a vizből és befőttesüvegekben helyezzük.Visszatesszük a vizet főni izlés szerint cukrozzuk(lehet fahéjat,szegfüszeget is aki szereti)belefőzünk kis szalicilt is és a birsalmára öntjük forrón leszigeteljük és szárazdunsztba tesszük .
 
Kihült állapotban sültek mellé tálalhatjuk, de önmagában is finom desszert.
Szakács: Éva


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.