Tetszik ez a recept és ki is fogom próbálni. Kis kétség merült fel bennem, hogy ez semmi egyéb trükk és megkocsonyásodik? Nagyon gusztusos.
A birsalmákat megmosom a rosszát eltávolítom, felszeletelem egy fazékban teszem és feltöltöm annyi vízzel,hogy jól ellepjeés puhára főzőm. Tiszta vászonruhán átszüröm és hagyom néháhány órát jól lecsepegjen
Hozzáadom a citrom vagy narancslevet (ízlés szerint)
Lemérem a levet és felteszem főni
.A cukrot ugy teszem bele ahogy írja a csomagoláson.
Mikor főni kezd beleteszem a cukrot és mikor újra felfőtt 3 percig főzőm
Forrón üvegekbe zárom .
Tetszik ez a recept és ki is fogom próbálni. Kis kétség merült fel bennem, hogy ez semmi egyéb trükk és megkocsonyásodik? Nagyon gusztusos.
Semmi trükk csak be kell tartani mit ír a cukron és pontosan mérni a levet is 3 perc és kész
Hasonló receptet próbáltam már ki, nagyon tetszett az eredmény, DE: 1. a kocsonyásodáshoz kellett másfél év, 2. celofánnal lekötve hamarabb kocsonyásodik, 3. lé/cukor arány az én receptemben 1:1.
Kedves Gabriella 1 : nekem mire kihűl már kocsonyás ! 2: Sose használok celofánt 3: a cukorarány nem egyforma mindig ,írtam is a receptbe ,hogy be kell tartani azt amit ír a cukron...van mikor 700 ml-hez,van mikor 900 ml-hez és van mikor 1 l léhez kell az 50 dkg zselircukor,mert legalábbis itt Németben ,nem mindenik cukor egyforma !!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.